Hernense Stratenmarkt 2024

Hernense Stratenmarkt - Wijchen=

Hernense Stratenmarkt 2024

  • 09 juni 2024
  • 10:00 - 16:00
  • Hernen, Kasteel Hernen
  • 3,-

Op zondag 9 juni van 10:00 tot 16:00 uur is er in het mooie dorp Hernen een gezellige braderie met meer dan 300 kramen. De tweede vertrouwde zondag van juni! Maar dat is niet alles. Er zijn o.a. gezellige terrassen, een prachtig kasteel, er is genoeg te doen bij het gemeenschapshuis de Mijlpaal en nog zoveel meer…

Er zal live een big band spelen bij het kasteel Hernen en bij de Mijlpaal is er ook gezorgd voor muziek! Ook wandelt er door de straten van Hernen een aantal kleinere orkesten rond. Zo komt onder andere het popkoor Trent Plus uit Groesbeek. Houdt daarvoor de facebookpagina van de stratenmarkt in de gaten

De scouting geeft een aantal demonstraties voor kasteel Hernen, waarbij kinderen iets avontuurlijks mogen proberen onder begeleiding, hoe leuk!

Zelf een kraam huren is ook weer mogelijk. De prijzen hiervoor zijn hetzelfde gebleven als vorig jaar, evenals de toegangsprijs van € 3,00 voor iedereen ouder dan 12 jaar. U kunt uzelf voor de kraamhuur aanmelden op de site www.stratenmarkt.nl.

Het bestuur van de Stratenmarkt hoopt dat alle vrijwilligers die in de afgelopen jaren hebben meegeholpen ook weer present zullen zijn want zonder hen is er geen Stratenmarkt mogelijk. Heeft u niet eerder actief meegedaan en lijkt het u wel leuk, meldt uzelf dan aan op de site of spreek een van de leden van het bestuur aan.

Zet zondag 9 juni 2024 in je agenda en kom snuffelen op de Hernense Stratenmarkt, genieten van de muziek en laten we vooral hopen op mooi weer!