Horecastraatje LIVE / Gevelconcert

Gevelconcert horecastraatje centrum Wijchen - Wijchen=

Horecastraatje LIVE / Gevelconcert

  • 06 juli 2024
  • 20:30 - 01:00
  • Café Anneke, Wijchen centrum, Zaal Sterrebosch
  • Gratis

Al 24 jaar organiseert de Stichting Horecastraatje Wijchen, samen met Cafe Anneke en Cafe-Zaal Sterrebosch op de eerste zaterdag van juli een muziekspectakel in het Horecastraatje in Wijchen. Ook dit jaar en wel op ZATERDAG 6 JULI 2024, onder de naam HORECASTRAATJE LIVE 2024 

Programma 2024 binnenkort bekend…

Programma 2023:

Ten opzichte van voorgaande jaren wijzigt de opzet van dit openluchtconcert. Opnieuw doen er meer dan 100 verschillende muzikanten aan mee,  maar niet meer allemaal tezamen,  maar verzameld in een een potpourri van bekende en minder bekende (lokale) bands/muziekgezelschappen (dweil, jazz, salsa, algemeen, harmonie) etc. Die bands spelen van 20.30 uur tot 01.00 uur. En dat dan afwisselend op drie podia: een hoofdpodium als vanouds in de tuin van de villa Sterrebosch, één op het het dak van Café Anneke en een podium dat halverwege wordt opgebouwd. 

Min of meer als vanouds wordt gestart en afgesloten met een set van de coverband Thunk uit Nijmegen. En daar tussenin is het  een wervelend muziekfestijn met bands en orkesten die op een van de podia staan. Maar ook worden afgewisseld met een band die door het publiek van de Markt naar de Kasteellaan loopt of andersom. De doorlopende muziek en de afwisseling moeten het mooi en gezellig maken.

Onder andere doen mee:  Thunk, Dweilorkest C ‘est Tout, Eco das Montanhas, de Neutekrakers, de All Weather Band en Blusswerruk uit Eindhoven. 

Toegang is gratis