Instapwandeling – Museum Kasteel Wijchen

Instapwandeling WOII - Museum Kasteel Wijchen - Wijchen=

Instapwandeling – Museum Kasteel Wijchen

  • 05 mei 2024
  • 13:00 - 14:15
  • Kasteel Wijchen, Wijchen centrum
  • v.a. € 3,50

Sluit je aan bij een inspirerende instapwandeling van Museum Kasteel Wijchen op elke eerste zondag van de maand. Wandel met de gidsen door de geschiedenis van Wijchen. In verband met Bevrijdingsdag op zondag 5 mei, is het thema van de wandeling Wijchen in WOII.

Geschiedenis
Wijchen kent een rijke geschiedenis en heeft zich ontwikkeld van boerendorp naar een plaats met voorzieningen zoals het nu is. De wandeling gaat langs historische locaties in het centrum van Wijchen die verhalen vertellen van de Romeinse tijd tot de 21e eeuw met markante bewoners en vele tradities…

Praktische informatie
Elke eerste zondag van de maand (met uitzondering van januari en februari). Start 13:00 uur. De wandeling duurt om en nabij 75 min. Het startpunt is de binnenplaats van Kasteel Wijchen.
Prijs voor deelname: volwassenen € 5,50 p.p. – kinderen 4 t/m 18 jaar € 3,50 p.p.

Per keer kunnen maximaal 15 personen deelnemen, vol = vol. Bij voorkeur je deelname vooraf reserveren door online een ticket te boeken, maar zo instappen is ook mogelijk.

Bij deze wandeling is museumbezoek niet inbegrepen. Wil je ook het museum bezoeken, dan zijn entreetickets bij te boeken of te koop bij de kasteelbalie.