Kamer Muziek Festival

Kamermuziek - Kerkje Leur - Wijchen=

Kamer Muziek Festival

  • 31 mei 2024 - 02 juni 2024
  • Kerkje Leur, Leur
  • v.a. € 19,50

Het Festival in Leur viert haar 25 jarig bestaan op 31 mei, 1 en 2 juni!

Het Festival in Leur viert deze zomer haar vijfentwinstigste editie. Dit jaar met 3 winnaars van de Nederlandse Muziekprijs – de Oscar voor klassieke muziek – en het 10 jarige super talent Yulianna Beziazychna, winnares van de Globe International Piano Competitie. Top violist Mathieu van Bellen is er elk jaar in geslaagd in de intieme omgeving van het schilderachtige dorpje Leur topmusici prachtige kamermuziek stukken ten horen te laten brengen.

Ook dit jaar heeft Mathieu van Bellen drie prachtige concerten geprogrammeerd. Zo zijn er prachtige stukken te horen van vioolspelen en zijn er de mooiste kamermuziekwerken om van te genieten.

Het Festival heeft ook dit jaar haar samenwerking met het prestigieuze YPF European Piano Competition gecontinueerd en is trots dat zaterdag de eerste prijswinnares van het concours, Yang Yang Cai onze gast zal zijn. Zij zal een prachtige compilatie spelen. In het voorprogramma zal het tien jarige Oekraïense piano talent Yulianna Beziazychna.

Er zijn inspirerende masterclasses zijn, dit jaar op zondag morgen door Thomas
Beijer met Yulianna Beziazychna.

De online verkoop van tickets zijn begonnen en kun je vinden op muziekgezelschap.nl. Bekijk hier ook het uitgebreide programma van de vele en bijzondere optredens die plaats gaan vinden in het kerkje van Leur.