Knutselkasteel Hernen

Kids-Zomerweken-kasteel-Hernen - Wijchen=

Knutselkasteel Hernen

  • 04 januari 2024 - 07 januari 2024
  • 12:00 - 16:00
  • Hernen, Kasteel Hernen
  • v.a. € 5,- (donateurs gratis)

Kasteel Hernen is in de kerstvakantie extra geopend. Het verandert in de kerstvakantie in een knutselkasteel! Kinderen kunnen dan een armbandje weven of vilten.

Armbandje knutselen
Voor kinderen is er een gratis workshop armbandje vilten of weven. Onder begeleiding kunnen kinderen zelf hun mooiste creatie maken. Na afloop van het bezoek mag het armbandje uiteraard mee naar huis.

Pratende lantaarn
Bezoekers kunnen ervaren hoe het was om in de middeleeuwen te leven en te wonen. In de kerstvakantie kunnen bezoekers op avontuur met de pratende lantaarn als gids. Je komt er langs spannende kamers, trappen en gangen en je leert onderweg ook over het geheim van de verdwenen toren in een spectaculaire presentatie.

Een bezoek aan kasteel Hernen en omgeving is niet alleen heel leerzaam, maar vooral voor zowel jong als oud een echte belevenis. Dit alles onder het genot van koffie, thee, chocolademelk en appeltaart met slagroom, die te koop is bij de entree.

Praktische informatie
Kasteel Hernen. 4, 5, 6 en 7 januari 2024 van 12:00 – 16:00 uur. Kosten voor volwassenen € 13,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00. Donateurs en Museumkaarthouders gratis op vertoon fysieke pas. Reserveren via www.glk.nl/hernen