Koningsdag Kleedjesmarkt (winkels open)

Koningsdag Kleedjesmarkt Koopzondag - Foto Dick Vogelzang. - Wijchen=

Koningsdag Kleedjesmarkt (winkels open)

  • 27 april 2024
  • deelname kleedjesmarkt € 3,50

  • 10:00 - 17:00
  • Wijchen centrum
  • Gratis

Op Koningsdag, zaterdag 27 april organiseert carnavalsvereniging de Blauwkoppen weer de jaarlijkse kinderkleedjesmarkt in het centrum van Wijchen. Oranje straten, 300 kleedjes en zoals vanouds knus en gezellig!

Er is vooral veel voor kinderen te doen, maar volwassenen worden niet uitgesloten. De kleedjesmarkt is van 10:00 tot 17:00, de winkels zijn open en de toegang is gratis! Naast de kleedjesmarkt staat er ook een springkussen en zijn er oud hollandse spelletjes te vinden in de marktpromenade. Bij de feestelijke kraam van de Blauwkoppen zelf wordt verse popcorn gebakken en is er ook de DJ te vinden.

Thema
Het thema is uiteraard ORANJE! Kom in je mooiste oranje outfit en zorg samen met anderen voor een mooi oranje centrum!

Winkels
De winkels zijn open van 10.00 – 17.00 uur en de horeca en terrassen zijn uiteraard ook geopend.

In de Marktpromenade draait DJ B-low de leukste plaatjes voor jong en oud. De voetjes kunnen van de vloer!

Verkoop kaartjes kleedjesmarkt
Voor een verkoopplaats op de kleedjesmarkt heb je een kaartje nodig. Dat kaartje geeft je recht op een toegewezen plaats van 2 bij 2 meter in het centrum van Wijchen. De kaartverkoop 2 weken voor koningsdag bij Zaal Sterrebosch. Kaarten kosten €3,50. De opbrengst van de kaartverkoop van de kleedjesmarkt komt ten goede aan de kindermiddag tijdens de carnaval. Voor meer informatie over deelname aan de Kleedjesmarkt stuur een mail naar koningsdag@Blauwkoppen.nl.

Kindermiddag
De opbrengst van de kaartverkoop van de kleedjesmarkt komt ten goede aan de kindermiddag die carnavalsvereniging de Blauwkoppen op zaterdagmiddag tijdens carnaval organiseert in zaal Sterrebosch, zodat alle kinderen gratis daar naar toe kunnen!