Kunstmarkt Wijchen

Kunstmarkt Wijchen - Wijchen=

Kunstmarkt Wijchen

  • 27 augustus 2023
  • 11:00 - 17:00
  • Kasteel Wijchen, Wijchen centrum

Op zondag 27 augustus 2023 zet het vast in je agenda!

Programma van 2023 volgt nog hieronder programma van 2022!

In de Kasteeltuin van 11.00- tot 17.00 uur een kunstmarkt. Met ruim 90 kramen met diverse kunstvormen o.a. schilderijen, (pen) tekeningen, sieraden / edelsmeedwerk, keramiek, hout draaikunst, beeldhouwen, linosnede, lederwerk, fotografie enz.

Vele ‘oude bekenden’ die hun nieuwe werk komen presenteren maar er zijn ook  ‘nieuwe’ kunstenaars uit de wijde omgeving die voor het eerst op de kunstmarkt staan. Vele mooie kunstwerken worden ten toon gesteld. Velen kunstwerken vinden ook een andere eigenaar dan de maker.

Op de kunstmarkt kunt je ook genieten muziek, biertje, wijntje of ’n kop koffie, zoals in heel Wijchen centrum. Entree €1,50, maar dan doen je gelijk mee met de loterij.

In Museum Kasteel Wijchen is de tentoonstelling ‘Tekens in het Landschap’ van Harrie Gerritz te bewonderen. Te bezichtigen op vertoon van een toegangskaartje van het kasteel.

Let op! Op deze zondag is er geen algemene koopzondag. Benieuwd welke winkels er open zijn deze dag? Elke maandag ervoor wordt de lijst op deze pagina met winkels die deze dag wel open zullen zijn bijgewerkt.