Lucy Besson the colors of your life – Kunsthuis

lucy-besson-wijchen

Lucy Besson the colors of your life – Kunsthuis

  • 10 juni 2023 - 02 juli 2023
  • Op zaterdagen en zondagen.

  • 12:00 - 17:00
  • Kunsthuis

Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke voorkeuren als het gaat om kleuren. Sommige mensen voelen zich aangetrokken tot heldere, levendige kleuren, terwijl anderen de voorkeur geven aan zachtere, gedempte tinten. Onze individuele kleurvoorkeuren
kunnen iets zeggen over onze persoonlijkheid en stijl, en in de verschillende fases van ons leven kunnen die voorkeuren sterk veranderen.

‘The Colors of Your Life’ is de titel die Lucy Besson koos voor haar solotentoonstelling in het Kunsthuis. De expositie omvat meer dan 30 jaar professioneel werk en presenteert alle disciplines en technieken die Lucy Besson beoefent: teken-en-schilderkunst, fotografie, portretten, digitale printen en textiele werken. Lucy Besson is genomineerd voor De Nederlandse Portretprijs 2023. Wie geïnteresseerd is in een portret van haar hand heeft tijdens deze expositie de gelegenheid dit rechtstreeks met de kunstenares te bespreken.

Waar en wanneer
Kunsthuis, Kasteellaan 13, Wijchen (naast Kasteel Wijchen), 10 juni t/m 2 juli, zaterdag en zondag 12- 17 uur. Toegang gratis.