MAF – Music, Art & Fun (koopzondag)

MAF Wijchen - Beleef Wijchen - Wijchen=

MAF – Music, Art & Fun (koopzondag)

  • 30 juni 2024
  • 13:00 - 17:00
  • Wijchen centrum
  • Gratis

Wijchen wordt lekker MAF! Tijdens de koopzondag op 30 juni organiseert Beleef Wijchen Music Art Fun in het centrum van Wijchen.

Altijd al willen trommelen op een Afrikaanse djembé? Graffiti artiesten live aan het werk zien? Een sneak preview bijwonen van Theater ’t Mozaïek? Of gewoon luisteren bij een van de podia waar diverse artiesten hun muzikale kunsten ten gehore brengen? Dat kan allemaal op zondag 30 juni.

Naast oa. dans, een karikaturist, koren en een bekend orkest zijn er voor de kinderen ook genoeg activiteiten: kindertheater, een mooie glittertattoo zetten, een ballonnenkunstenaar en een knutselterras voor de allerkleinste. Kortom genoeg te doen voor jong en oud!

Je kunt natuurlijk ook gewoon lekker een terrasje pakken en genieten van de spectaculaire artiesten parade, artiesten die overal in het centrum tegenkomt en tussendoor lekker shoppen, want deze zondag zullen de meeste winkels van 13.00 tot 17.00 uur geopend zijn.

Wijchen centrum staat weer een bruisende middag te wachten. Wijchen MAF wordt voor de 3de keer georganiseerd door Stichting BELEEF WIJCHEN; een tiental enthousiaste mensen die zich geheel vrijwillig inzetten voor een levendig Wijchen Centrum.

Benieuwd welke winkels er deze dag open zijn? Dat kun je hier bekijken (let op, de maandag voor het evenement wordt deze lijst geüpdate).