Nederlands Jongleerfestival 2024

Nederlands Jongleer festival NJF 2024 - Wijchen=

Nederlands Jongleerfestival 2024

  • 09 mei 2024 - 12 mei 2024
  • Wijchen centrum, Wijchen overig
  • v.a. € 15,-

Dit jaar vindt de 33e editie van het Nederlands Jongleerfestival (NJF) in Wijchen plaats in Sportcentrum Arcus en iedereen is welkom om te komen kijken!

Wat is het Nederlands Jongleerfestival eigenlijk? Al sinds 1990 komen mensen in Nederland samen voor hun gedeelde interesse in jongleren en andere circusdisciplines. Het NJF is een vierdaags festival vol met nieuwe trucs leren, spelletjes spelen, shows kijken, goede feestjes en vrienden maken. De locatie, het thema en organisatieteam veranderen ieder jaar.

Programma
Er is een heel programma met voor ieder wat wils. Er zijn workshops, Fight Night Kwalificatie, Open Stage, Workshops en er worden zaterdagmiddag rond 13:00 uur een straatshow gehouden op de Markt in het centrum van Wijchen. Wie kan het langst op zijn handen staan? Wie kan het langs 5 ballen jongleren of hoogspringen op een eenwieler… Dit zijn wedstrijden voor elk niveau, dus ook voor een voorbijganger leuk om te blijven kijken of zelfs mee te doen!

Zaterdagmiddag, 15:30, is er een grote eindshow! Deze is in ’t Mozaïek. De kaartjes zijn via onderstaande link te koop.

Thema 2024
Er is genoeg om op terug te blikken na zoveel edities! Vandaar dat dit NJF in een vintage jasje wordt gegoten. Dus trek je trainingsjack aan en zet je oude zonnebril op zodat je goed op de polaroid staat!

Praktische informatie
Het NJF vindt plaats tijdens het Hemelvaartsweekend, in 2024 van 9 t/m 12 mei. Adres: Arcus, Campuslaan 14, 6602 HX Wijchen. Het NJF is voor iedereen die een ticket koopt toegankelijk. Ook zeker een aanrader voor mensen die nog nooit een jongleerbal hebben aangeraakt. Scoor je tickets en meer informatie via nederlandsjongleerfestival.nl