Ontdekkingstocht Hernense Bos

Boswandeling - GLK - Hernen - Wijchen=

Ontdekkingstocht Hernense Bos

  • 15 februari 2024
  • 14:00 - 15:30
  • Hernen
  • v.a. € 2,50 (donateurs GLK Gratis)

De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op 15 februari 2024 een leerzame excursie door het Hernense Bos. Het is vakantie en het zonnetje begint al aardig in kracht toe te nemen. Een mooie gelegenheid om er met de (klein)kinderen op uit te trekken.

De boswachter neemt jullie mee op expeditie door het Hernense bos. Onderweg vertelt hij allerlei leuke weetjes over de natuur en laat hij de kinderen een aantal opdrachten doen. Zo komen ze spelenderwijs meer over het gebied te weten en zullen ze ontdekken of de natuur nog in winterrust is. Zit er leven in de boomknoppen? En houden alle dieren een winterslaap? Ook nemen ze een kijkje in de Hernense molen. Deze excursie is vooral geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. 

Praktische informatie
Start is om 14.00 uur en duurt om en nabij 1,5 uur. Deelname: 5 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas. Vooraf online reserveren is noodzakelijk. Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/excursies