Prosecco Première – Buenas Chicas 

prosecco premiere - Buenos Chicas - Cinema Roma - Wijchen=

Prosecco Première – Buenas Chicas 

  • 05 maart 2024 - 06 maart 2024
  • Cinema Roma, Wijchen centrum
  • 15,-

Cinema Roma rolt de rode loper voor u uit bij de Prosecco Première. U wordt verwelkomd met een glaasje Prosecco (eventueel alcoholvrij) en tijdens de film serveren ze een hapje van het huis

Buenas Chicas 
Billie (Susan Radder) is een superambitieuze junior advocaat met het hart op de tong. Maar nadat ze een belangrijke zaak heeft verpest, dreigt ze te worden ontslagen. Om dit te voorkomen gaat ze met haar beste vriendinnen Allegra (Noël van Kleef) en Coosje (Britt Scholte) op wijnreis naar het zonnige Spanje. Billie’s werkelijke doel? Haar baan behouden door de Spaans-Nederlandse wijnboer Bruno (Juvat Westendorp) te overtuigen om zijn wijngaard op te geven en zijn grond te verkopen aan Billie’s cliënten die daar een golfresort willen bouwen. Eenmaal in Spanje loopt echter niets zoals het moet en tot overmaat van ramp staat Billie’s collega en ex-geliefde Rogier (Thijs Boermans) ook nog onverwachts op de stoep. 

Dinsdag 5 maart om 20:45 uur en woensdag 6 maart. 18:20 uur & 20:45 uur. Romantiek & Komedie. Duur 1:40 uur. 12> Reserveer via deze link!