Routs: Theaterwandeling vol optredens (geannuleerd)

Routs Wijchen - Wijchen=

Routs: Theaterwandeling vol optredens (geannuleerd)

  • 11 september 2022
  • ’t Mozaïek / Bibliotheek, Wijchen centrum
  • 5,-

Al wandelend langs mooie monumenten en plekken in en rondom het centrum van Wijchen krijg je interessante info en zie je de mooiste optredens; dat is Routs! Op zondagmiddag 11 september kan met een kaartje meewandelen met Wijchense gidsen, vertellers of acteurs. Zij leiden hun groep naar diverse mooie locaties waar Wijchense artiesten korte optredens verzorgen. Bij mooi weer buiten, bij minder goed weer binnen of overdekt, sowieso afwisselend en verrassend. 

De artiesten zijn een bonte mengeling van het talent dat zich momenteel ontwikkelt in Wijchen:

  • Of het nou mellow, hiphop of pop-rap is, duizendpoot Adrum heeft overal wel een handje van. Zo valt hij niet vast te pinnen aan één genre en houdt hij ervan om te experimenteren met allerlei verschillende invloeden. Zijn energieke optredens laten zien dat deze ras-artiest écht op het podium thuishoort.
  • Acteur Simon Versteeg verzorgt een dromerige voordracht op dat restje Maas: de Meer/het Meer. Een langgerekte spiegel die bleef liggen terwijl de Romeinen kwamen en gingen. Dat waterige oog dat eeuwenlang niets anders heet gedaan dan Wijchenaren begluren. Ze gingen van en naar het dorp… Ze gingen van en naar de Meer…
  • Sandra Pham is een multitalent dat al jaren aan de weg timmert en inmiddels in de culturele wereld aardig haar weg vindt. Haar eerste voorstelling Binnenvetter gaat over jezelf wegstoppen, kwijtraken en opnieuw uitvinden. Met een mix van spoken word, muziek en theater geeft Sandra je een voorproefje van haar belevingswereld én haar voorstelling. 
  • Dansers Minoe en Sven delen hun visie op dans: Dans is een vergankelijke kunstvorm; zodra het voorbij is, komt het ook niet meer terug. Toch heeft iedereen er ervaring mee en komt iedereen met dans in aanraking. In verschillende vormen en situaties komen we dans tegen, maar als we het terugbrengen naar de basis is het gevoel voor iedere danser hetzelfde, van professional op een groot podium tot een voorzichtige wals in de woonkamer…
  • Zanger en gitarist Jules Daemen vormt met Siem en Robin een opkomende classic rockband, waarbij ze hun eigen nummers schrijven. Hun eerste single Insane is begin dit jaar uitgekomen, nog op naam van Jules. Verder coveren ze artiesten als AC/DC, Bob Dylan en the Beatles.

Wanneer: zondag 11 september
Waar: Centrum Wijchen
Prijs: €5,- per ticket
Tickets: Bestel hier je tickets (is geannuleerd)