Sint Intocht Wijchen

Sinterklaas intocht Wijchen - Wijchen=

Sint Intocht Wijchen

  • 18 november 2023
  • 13:30 - 14:45
  • De Markt, Wijchen centrum
  • Gratis

Op zaterdag 18 november komt Sinterklaas niet alleen aan in Nederland, maar ook in Wijchen! Dit jaar zal Sint met zijn Pieten weer door het centrum van Wijchen trekken en eindigen op de Markt.

Programma:

  • 13.30 – 14.15: Intocht door straten centrum (zie route hieronder)*
  • 14.00 – 14:15: Kom vast in de stemming met DJ Piet voor de Sinterklaasshow op de Markt
  • 14:15 – 14.45: Sinterklaasshow met o.a. de burgemeester op de Markt
  • 14.45 – 15.15: DJ Piet draait nog een uurtje na de Sinterklaasshow op de Markt

Advies voor ouders met hele kleine kinderen: Op de Markt zal iedereen bij elkaar komen voor de Sinterklaasshow. Wil je niet in de menigte staan, zoek dan een plekje langs de route*.

Als extraatje kunnen kinderen Sint nog een handje geven in het kasteel tussen 15.15 en 17.00 uur. Let op: bij grote belangstelling zal er een wachtrij zijn. Ook kun je op deze dag bij Bambini Amore een leuke Sint of Piet Glitter tattoo laten zetten! Lees meer..


Promo Sint in Wijchen 2023
Het kasteel is helemaal op en top! Maar de pieten melden zich 1 voor 1 af… Dakpiet heeft zijn enkel verzwikt tijdens dak-gym en zo zijn er nog veel meer pieten met pieten-problemen! Oh nee… En nu?! Hoe moeten de cadeautjes nou gedragen worden en op tijd worden bezorgd bij alle kinderen? Planpiet heeft een idee! Maar daar hebben we alle hulp van de kinderen voor nodig! Bekijk het filmpje en help mee! Promo Sint in Wijchen 2023, bekijk het filmpje HIER.

Download HIER de kleurplaat van Sint in Wijchen of haal de kleurplaat bij de Intertoys in Wijchen!

*Route
Via Spoorstraat (start voormalig Bristolpand), naar Burchtstraat, de hoek om (tegen het verkeer in) naar links naar begin Touwslagersbaan en dan door naar de Markt. 

Onze sponsoren; Modderkolk, Poelier/slagerij van den Heuvel, Sterrebosch & Kinderopvang De Eerste Stap & Gemeente Wijchen, dank je wel!