The Passion Wijchen

The Passion Wijchen

  • 28 maart 2024
  • 19:00
  • Antonius Abt, De Schakel (Protestantse kerk), Wijchen overig
  • Gratis

De samenwerkende kerken in Wijchen besteden op donderdag 28 maart ruim aandacht aan The Passion. Jong en oud worden uitgenodigd om op een speciale manier stil te staan bij het verhaal. Het thema van de Passion 2024 is: Ik geloof in jou. Een krachtige boodschap vol vertrouwen.

Op Witte Donderdag (28 maart) is er vanaf 19:00 uur een viering in De Schakel aan de Pius XII-straat in Wijchen en in de H. Antonius Abt. Om 20:00 uur kunnen belangstellenden zich verzamelen op het kerkplein bij de H. Antonius Abt, waarna men kan deelnemen aan een voettocht met een groot kruisnaar de Schakel.  Daarna zal in de Schakel de televisie uitzending van de Passion op groot scherm worden vertoond. 

Tv-uitzending
Om 20:30 uur kunnen de deelnemers in De Schakel samen kijken naar de tv-uitzending van de The Passion die dit jaar vanuit Harlingen komt (live-uitzending bij KRO-NCRV op NPO 1).

Er is vrije toegang en belangstellenden kunnen zich op ieder moment mogelijk aansluiten. Na afloop is er in De Schakel met een hapje en een drankje gelegenheid tot napraten.