Alle Wijchense oranje initiatieven op een rij!

Alle Wijchense oranje initiatieven op een rij!

08-06-2021

Wijchen= Oranje

Dit jaar is het EK in Nederland en dan móeten we natuurlijk extra goed uitpakken in Wijchen! Daarom voor jou alle Wijchense oranje initiatieven op een rij. Mis je nog een initiatief? Laat het ons dan vooral even weten via communicatie@wijchenis.nl, dan zetten wij het erbij op ons lijstje:

‘Best versierde huis- en straatverkiezing’. Win tompoucen voor de hele straat!

Om Wijchen oranje te laten kleuren hebben we de hulp nodig van alle Wijchenaren in de gemeente. En om dit te stimuleren organiseren we een ‘Best versierde huis- en straatverkiezing’. Hoe doe je mee? Maak een foto van je huis of straat, zet ‘m op Facebook tag hierin @wijchenis (let hierbij wel op dat je bericht op ‘openbaar’ staat).

Heb jij het best versierde huis in de gemeente Wijchen? Dan maak je kans op 8 tompoucen, een Wijchen= Oranje T-shirt én een Wijchen= Cadeaukaart t.w.v. €20,-. Heb je de best versierde straat, dan maak je kans op gratis tompoucen voor de gehele straat! 19 juni maken we de winnaars bekend!

Wijchen= Oranje merchandise

Sta jij als Wijchenaar achter ons Nederlands elftal? Laat dit dan zien door een Wijchen= Oranje shirt, sjaal of vlag te kopen. Hiermee daarmee steun je niet alleen het Nederlands elftal, maar ook de Wijchense ondernemers. Want met het geld dat we verdienen aan Wijchen= producten, kunnen we weer allerlei andere leuke initiatieven oppakken in de gemeente. Het shoppen van Wijchense producten kan via onze webshop

 

Vul een voetbalpool in

Bij het EK horen uiteraard voetbalpoules. In Wijchen hebben we meerdere poules met mooie prijzen, waarmee jij je kansen kunt verspreiden. Deze poules hebben wij kunnen ontdekken voor je: Hormes EK-VoetbalpouleExpert EK poule en Café Anneke’s EK poule.

Snelders oranje weken

Onze enige echte sportwinkel in Wijchen pakt ook dit EK goed uit! Voor de teamsporters onder ons kun je bij Sport met Snelders het officiële uit- en thuistenue van het Nederlands elftal bestellen met een eigen naam en rugnummer erop.
Shop je tijdens het EK voor voor boven de €20,- euro bij Sport bij Snelders, dan krijg je van hen vier oranje tompoucen cadeau (zolang de voorraad strekt)! Verder verloten ze tijdens het EK leuke prijzen, dus houd hun socials in de gaten!

‘Sterrebosch Borrelbox’

Denk je aan een EK in Wijchen dan denk je toch wel aan Sterrebosch. Helaas moeten we deze gezelligheid missen. Maar ook dit jaar heeft Geert toch iets leuks bedacht, namelijk de ‘EK Borrelbox XXL’, een charcuterie met grill worst, ardennenham, peperfeut, edel salami , mosterd, pondje kaas, Sterreboschbrood, smeersels, provençaalse olijven, cheese Nacho`s en chilimayo dip. En dat alles op een Houten EK borrelplank.

Je bent wat je eet

Oftewel, denk niet alleen aan de oranje versiering in huis, maar zet ook oranje lekkernijen op tafel. Te denken aan oranje chips, wortels, macarons, tompouce(ijs), etc.

‘Maarten de Kiep’

In Hernen zijn ze er ook dit EK weer helemaal klaar voor! Geen feestje in de Toekomst. Maar ‘Maarten de Kiep’, de Hernense oranje mascotte is dit jaar weer van de partij en een kleine week voor het EK zijn er al meer dan 100 huizen versierd. Daar kunnen we een voorbeeld aan nemen!
'Maarten de Kiep' de Mascotte van Hernen tijdens het WK en EK - Wijchen=

Maak een foto bij het Wijchen= Oranje bord

Op het Europaplein staat een bord gemaakt door vrijwilligers Marion Arts en Frank van Maasdijk en gesponsord door Marco van Dreumel Metaaltechniek. Maak een foto, zet deze op social media en zet hieronder #wijchenisoranje. En wie weet verover jij een plekje op onze digitale Wijchense wall of fame!

Bezoek het centrum!

We kunnen er een heel mooi verhaal van maken, maar ga er vooral even een kijkje nemen. Het gehele dorp is namelijk versierd met oranje linten en vlaggen. Allemaal in dezelfde stijl. Deze sfeer moet je echt even ervaren.

Wijchen= Oranje t-shirts