Bedankt Piet Philipsen!

Gisteravond hadden we een bedankborrel van onze (inmiddels) oud-centrummanager Piet Philipsen bij Vila Sterrebos. Piet - die in eerste instantie 1 tot 2 jaar zou blijven om het centrummanagement op te zetten - heeft zich uiteindelijk 8 jaar keihard ingezet voor het centrum van Wijchen - Wijchen=

Bedankt Piet Philipsen!

24-01-2020

Gisteravond hadden we een bedankborrel van onze (inmiddels) oud-centrummanager Piet Philipsen bij Vila Sterrebos. Piet – die in eerste instantie 1 tot 2 jaar zou blijven om het centrummanagement op te zetten – heeft zich uiteindelijk 8 jaar keihard ingezet voor het centrum van Wijchen.

Mooie woorden van o.a. burgemeester Hans Verheijen, voorzitter van het Centrum Management Wijchen (CMW) Pieter Van Goor, voorzitter van de pandeigenaren Mark van Thiel en uiteraard van Piet zelf.

Helemaal afscheid nemen hoeven we gelukkig niet, want hij blijft op achtergrond nog steeds actief. Maar ondanks dat hij nog wel betrokken blijft, verdiende hij het wel om in het zonnetje gezet te worden. Zonder Piet was het centrummanagement niet geboren en hadden we een minder bruisend centrum.

Dus ook hier ‘bedankt Piet’!