Cecil-StreetOne winkel

Cecil-StreetOne winkel - Wijchen=

Cecil-StreetOne winkel

24-02-2022

Vanaf half april 2022 zullen wij -Lisette en Wouter Brandt- vaker te vinden zijn in het centrum van Wijchen, dan openen wij namelijk de deuren van onze nieuwe winkel midden in de Marktprommenade. De wens om zelf iets op te willen bouwen is altijd aanwezig geweest en ondanks dat we beiden actief werkzaam zijn in onze eigen vakgebieden (HR- & organisatie advies en procesverbetering), komt het willen starten van een kledingwinkel niet uit de lucht vallen.

Ruim 25 jaar runnen onze (schoon)ouders een handvol kledingwinkels, die kennis, ervaring en mental support is voor ons van onschatbare waarde en maakt het mede mogelijk voor ons om dit avontuur aan te gaan. Ondanks dat Wijchen voor ons niet om de hoek ligt (we zijn woonachtig in de mooie Achterhoek), is de keuze voor deze locatie nooit een twijfel geweest. Onze ervaringen met de mensen en omgeving zijn ons tot dusver zo positief bevallen dat we er alle vertrouwen in hebben dat we ons hier prima thuis voelen als we van huis zijn.

Met de merken Street One en Cecil voegen wij een combinatie van trendy en betaalbare merken van goede kwaliteit toe aan het huidige aanbod in het centrum. Op dit moment zijn we volop bezig met de voorbereidingen om daadwerkelijk open te kunnen. Denk aan het inkopen van de toekomstige collecties (we hebben er 12 per jaar!), praktische items zoals het gehele kassasysteem, het voorbereiden en laten uitvoeren van de verbouwing en niet te vergeten het werven van een compleet nieuw team verkoopmedewerkers die straks de gezichten gaan worden van de winkel.