De 5 paas P’s

De 5 paas P’s

26-03-2021

Je zou het in deze ‘rare’ tijd bijna vergeten, maar volgend weekend is het alweer Pasen. Hierbij 5 tips om – ondanks de maatregelen – toch in paassteming te komen en te genieten van de paasdagen die voor de deur staan!

Paasbest

Die joggingbroek die je al maanden aan hebt kan ein-de-lijk de was in ;-), want met ‘Pasen’ wordt het tijd om jezelf op te doffen! Benieuwd naar de laatste voorjaarstrends? Vanaf zondag 28 april om 10.00 uur komt er een online modeshow op Facebook te staan, met op de catwalk Wijchense modezaken die hun leukste voorjaarssetjes showen. En om 13.00 uur gaan de winkels open, zodat je op afspraak kunt komen shoppen.

Paasei hoort erbij!

Of het nu om een chocolade ei of een echt ei gaat. Om te eten, te schilderen of te verstoppen. Voor het ultieme paas gevoel hoort een ei erbij! En we hebben begrepen dat de winkels in Wijchen nog genoeg chocolade-eieren op voorraad hebben, dus snoepen heeft nog nooit zo’n goed doel gehad.

Prullaria

Wat is Pasen zonder paasdecoratie in huis? Van knalgeel tot stylish verantwoorde paaseieren, paastakken, tafelkleden en paashazen. Je kunt het zo gek niet bedenken en Wijchen heeft het! Dus plan een afspraak in bij de winkels of maak gebruik van de click & collect service. Of laat je bestelling bezorgen, voor 15.00 uur besteld = dezelfde dag thuisbezorgd!

Prutsen

Naast eieren schilderen zijn er nog veel meer leuke paascreaties die je kunt maken. Zo kwamen we op de blog van Like it Like Deb. Deze geboren en getogen Wijchenaar heeft een super toffe blog en inspireert je met de leukste trendy DIY projecten. Ook het thema ‘Pasen’ komt uitgebreid aan bod! Dus neem snel een kijkje op haar website.

Paasontbijt, -brunch en -diner

Nu we alleen maar met een klein gezelschap mogen eten, doe eens gek en verwen jezelf extra met een heerlijke brunch, ontbijt, diner of borrelbox van een Wijchense horecaondernemer. Dus niet vooraf boodschappen doen, geen uren in de keuken en geen afwas. Klinkt dat niet als relaxte paasdagen?

Kortom Pasen kan ook dit jaar weer geslaagd worden. We wensen jullie allemaal hele fijne Paasdagen & be safe!