Document 12 sluit zijn deuren

Document 12 - sluit zijn deuren - Wijchen=

Document 12 sluit zijn deuren

16-10-2023

Document 12 sluit per 29 oktober zijn deuren. Na de zoveelste lockdown, stijgende energietarieven, stijgende inkoopkosten, minder personeel, enzovoorts hebben zij alles op alles gezet om door te gaan met nieuwe gerechten, heerlijke wijnen, de lekkerste kazen en heerlijk gebak, maar helaas gaat het niet meer.

De laatste twee weken van oktober zijn er nog plaatsen beschikbaar en werken ze zonder menukaart. Laat u verrassen en geniet nog twee weken van al het moois dat Document 12 te bieden heeft!

Waardering en gemis
Document 12 heeft prachtige waarderingen gekregen van MICHELIN Guide en Gault&Millau Nederland en ondernemer Awards Wijchen waar zijn een prachtige 2 plaats behaalde in de verkiezing ondernemer van het jaar 2022.

Ze bedanken al hun gasten voor hun bezoeken, maar ook iedereen die ons gesteund heeft de laatste periode, zodat zij positief terug kunnen kijken op dit waanzinnige avontuur!

Wij als Wijchen= gaan Document 12 missen in ons mooie centrum! Een gewaardeerde toevoeging in het centrum, waar we helaas afscheid van moeten nemen…