Doneer aan de Kerstengelen en steun de minderbedeelde Wijchenaren

Kerstengelen Wijchen - Wijchen=

Doneer aan de Kerstengelen en steun de minderbedeelde Wijchenaren

16-12-2021

De Wijchense Kerstengelen zamelen al 27 jaar kerstpakketten en donaties in voor Wijchenaren die een extraatje voor de feestdagen écht goed kunnen gebruiken. Voorheen stond onze actie in het teken van het inzamelen van kerstpakketten en giften én het verkopen van Goddelijke drankjes en Hemelse gerechten in het weekend voor Kerstmis.

Ondanks de corona maatregelen willen de Kerstengelen dit jaar weer op 18 december en 19 december (koopzondag) aanwezig zijn op de Markt om giften en kerstpakketten in ontvangst te nemen. Je kunt ons tussen 14.00 en 17.00 uur vinden nabij de kerstboom op de Markt. Alle donaties zijn van harte welkom.

Voor de mensen die niet de deur uit kunnen of willen mogen ook een donatie via de bank overmaken naar NL 49 RABO 0111 8763 54  t.n.v. Stichting Vrienden van het Wijchense Kerstpakket.

Tijdens de kerstdagen zullen we een levensmiddelen cadeaukaart aan alle bij ons bekende minderbedeelde adressen gaan afgeven. Bovendien willen de Kerstengelen volgend jaar rond de Pasen ook hun eigen Wijchense ondernemers ondersteunen, door naast de cadeaukaarten ook Wijchen= Cadeaukaart aan te schaffen en weg te geven. Deze kunnen worden besteed bij 110 Wijchense ondernemers.

Daarnaast hebben we besloten dat op vrijdag 8 april 2022 een Benefietavond gaan organiseren in het gerestaureerde Kasteel van Wijchen. We willen dan tafels van 6-8 of 10 personen gaan verkopen voor het goede doel, incl. eten en drinken, Op die avond zal ook een veilingmeester aanwezig zijn om de ter beschikking gestelde kunst en goederen aan de man te brengen. De opbrengst zal volledig ten gunste komen voor aanschaf van de kerst levensmiddelen cadeaukaart en rond Pasen een Wijchen= cadeaukaart te overhandigen aan alle bij ons bekende adressen.

De Kerstengelen krijgen de adressen daarvoor van uiteenlopende organisaties als de Voedselbank, sociale instellingen, scholen, buurtzorg en andere instanties.

Als u wilt doneren of meer informatie wil hebben, ga dan naar de website www.kerstengelen.nl/geef om toch de plaatsgenoten met een krappe beurs te kunnen helpen.