Een mooi kerstgeschenk; De ‘Wijchen= cadeaukaart’

De Wijchen= Cadeaukaart in cadeauverpakking

Een mooi kerstgeschenk; De ‘Wijchen= cadeaukaart’

13-10-2020

In te leveren bij zo’n 90 ondernemers!

Met de feestdagen voor de deur is het altijd weer even zoeken naar een geschikt kerstgeschenk. Een geschenk waar iedere medewerker of andere relatie blij van wordt én waarmee het liefst ook andere ondernemers lokaal gesteund worden. Laten wij daar nu dé oplossing voor hebben…

Vanaf 16 november in de winkels verkrijgbaar, maar vanaf nu al vooraf voor bedrijven te bestellen, de ‘Wijchen= Cadeaukaart’. Een kaart met feestelijke cadeauverpakking en die uitgegeven kan worden bij meerdere bedrijven als 25 horecazaken, 60 winkels en musea in de gehele gemeente. Wijchen= Cadeaukaarten zijn niet inwisselbaar voor geld, tabak of loten.

Compleet kerstpakket

Een compleet Wijchens kerstpakket bestellen? Dit kan ook! We kunnen voor uw organisatie er een compleet kerstpakket van maken met andere Wijchense streekproducten, zoals Emilia koeken, Wijchense Notenmix, Wijchens Chocolade Kerktorentje, Wijchense Schòne bieren & azijnen, Wijchense Wafelmix of zelfs een Wijchens online of WhatsApp spel etc.
Interesse in de ‘Wijchen= Cadeaukaart’? Om te geven of om aan deel te nemen als organisatie? Neem contact op met Yvette Akkermans (06 – 21 54 27 21) of Rosanne Pak (06 – 14 87 18 04) of stuur een mail naar info@wijchenis.nl.

*De ‘Wijchen= Cadeaukaart’ is een initiatief van Stichting Wijchen= en wordt gesponsord door Centrum Management Wijchen, Gemeente Wijchen, Provincie Gelderland en de inwoners van gemeente Wijchen (doormiddel van het geld dat opgehaald is tijdens de’ Wijchen= samen sterk’ actie – de verkoop van o.a. T-shirts, tassen, ansichtkaarten en losse donaties).