Escape Room Wijchen is vanaf nu onderdeel van Project Escape

Escape Room Wijchen is vanaf nu onderdeel van Project Escape - Wijchen=

Escape Room Wijchen is vanaf nu onderdeel van Project Escape

08-02-2019

Iets meer dan een jaar geleden openden Bas en Joyce Pittens de eerste Escape Room in Wijchen. Nu dragen zij hun “kindje” over aan Mark Smolenaars van Project Escape uit Nijmegen.

Voor het paar uit Wijchen was een eigen Escape Room bouwen en samen een onderneming opzetten een droom die werkelijkheid werd. Nu hebben ze de sleutels van die droom overgedragen aan Mark Smolenaars van Project Escape Nijmegen. De reden daarvoor is begrijpelijk; Bas en Joyce willen hun vrije tijd terug. De Escape Room in Wijchen is zo populair dat ze avonden en weekenden lang alleen maar mensen aan het opsluiten waren.

In een zoektocht naar een iemand die de locatie in Wijchen met twee ontsnappingskamers over wilde nemen is het stel uitgekomen bij Mark Smolenaars. “Bas en Joyce wilden de kamers enkel overdragen aan iemand bij wie ze een goed gevoel hadden”, licht Mark toe. Het Nijmeegse Project Escape behoort al jaren tot de top Escape Rooms van Nederland. De Ramkraak, een heuse ‘break-in room’ staat zelfs in de wereldwijde top 25 Escape Rooms. Voor Bas en Joyce speelde dit mee bij hun keuze voor Mark.

“De Escape Rooms in Wijchen zijn gemaakt eenzelfde passie. We willen mensen simpelweg een super leuke tijd bezorgen”, licht Mark toe. Vanaf 1 februari valt de Escape Room Wijchen onder de vlag van Project Escape en krijgen Bas en Joyce hun kostbare vrije tijd weer terug. Wat ze daarmee gaan doen weten ze nog niet, maar de eerste ideeën voor een nieuwe onderneming beginnen al wel te borrelen. Dus hoe lang ze van die vrije tijd zullen genieten blijft de vraag.

Project Escape en Escape Room Wijchen zijn zeven dagen per week geopend van 10:30 tot 22:30 uur. Meer informatie? Kijk op www.projectescape.nlen www.Escaperoomwijchen.nl