Geef Frans met een kerstpakket de kans!

Geef Frans met een kerstpakket de kans! - Wijchen=

Geef Frans met een kerstpakket de kans!

11-12-2019

Op 21 en 22 december 2019 zullen de Kerstengelen voor de 25e keer Goddelijke drankjes en Hemelse gerechten verkopen voor het goede doel. De Stichting Vrienden van het Wijchense Kerstpakket zamelt ook dit jaar weer kerstpakketten in. Bert Oosterveer (opvolger van Frans Verheijen) zal deze verspreiden onder die Wijchenaren, die een dergelijk pakket echt kunnen gebruiken. Het blijft een actie van Wijchenaren voor Wijchenaren. Kunnen wij ook dit jaar op je steun rekenen?

Doneer, geniet en zing met ons mee!

De actie “Geef Frans met een kerstpakket de kans” is ontstaan om kerstpakketten in te zamelen voor plaatsgenoten die wat extra’s in december goed kunnen gebruiken. Dit jaar kunnen de pakketten en bijdragen worden gedoneerd op zaterdag 21 december a.s. vanaf 13:00 uur en ook tijdens het Kerstsprookjes festijn, dat die avond tot 22:00 uur zal worden georganiseerd. Daarnaast, zondag 22 december a.s. van 13:00 tot 17:00. Bij donaties van 25 euro of meer krijg je bovendien een lot waarmee je kans maakt op een meubelcheque ter waarde van 500 euro.

Natuurlijk zijn we ook dit jaar aanwezig op het Marktplein van Wijchen. Kom langs en geniet van de winterse lekkernijen die de Kerstengelen voor je bereiden. Van de befaamde Riefkuukskes tot heerlijke erwtensoep en van hartverwarmende glühwein tot heerlijke warme chocomelk. Deze heerlijkheden zijn niet alleen lekker, maar je steunt ook nog het goede doel. Genieten dus!