Hart for Her wordt StrongHer fitness

StrongHer fitness - Bernadette Pietserse - Wijchen=

Hart for Her wordt StrongHer fitness

26-03-2024

Na tien jaar van toewijding voor Hart for Her, kondigt Bernadette met trots de naamsverandering aan: StrongHer fitness.

‘’Het is en blijft een vrouwensportschool, alleen een nieuwe naam. Laagdrempelig met een veilige en efficiënte trainingsmethode. Hier is alle aandacht voor jou, voor elkaar en waar wij je kennen bij naam. Onze begeleiding blijft net zoals jullie van ons gewend zijn. Persoonlijk en op maat!’’ Aldus Bernadette.

StrongHer fitness is voor alle vrouwen van alle leeftijden en achtergronden en moedigen je aan om sterker te worden, zowel fysiek als mentaal. De sportschool is een begrip in Wijchen en Bernadette is vastbesloten om het voort te zetten onder de nieuwe identiteit. De focus blijft liggen op het bieden van een veilige en ondersteunende omgeving waar vrouwen hun doelen kunnen bereiken en zichzelf kunnen ontwikkelen.

Bernadette bedankt alle trouwe leden voor hun voortdurende steun en kijkt ernaar uit om samen met hen de volgende fase te beginnen onder de naam StrongHer fitness.

Voor vragen, meer informatie of een proefles kan er contact worden opgenomen via email wijchen@strongherfitness.nl of bel 024-7506015. Ook is StrongHer fitness te volgen via Facebook of Instagram.