IJsseizoen is weer van start!

IJsseizoen 2024 - Foto De Eikenhorst - Wijchen=

IJsseizoen is weer van start!

10-03-2024

Chocola, aardbei, citroen of misschien toch een softijsje met discodip… De keuzes kunnen weer gemaakt worden! IJsseizoen is weer van start! Met de stijgende temperaturen en de zon die steeds vaker tevoorschijn komt, is het tijd om te genieten van heerlijk ambachtelijk ijs.

De lokale ijssalons zijn weer geopend en klaar om jou te verwelkomen voor een smaakvolle traktatie. Ontdek de rijke variëteit aan smaken, van klassieke favorieten tot verrassende nieuwe combinaties die je smaakpapillen zullen verwennen. Boerderij de Eikenhorst heeft heerlijk ijs van eigen koeien, bij Jan’s Boerensoftijs kun je je eigen softijsje tappen en bij IJssalon Markt 19 verkopen ze o.a. ijs met een knipoog naar Wijchen… en er zijn nog veel meer locaties te vinden in gemeente Wijchen!

Het ijsseizoen is niet alleen een tijd om te genieten van overheerlijk ijs, maar ook een gelegenheid om gezellig met elkaar samen te komen en te genieten van de gezellige sfeer in het centrum van Wijchen. Dus nodigen we iedereen uit om langs te komen, een heerlijk ijsje te halen en te genieten van de zonnige dagen die voor ons liggen.