Horeca

Eropuit in Wijchen heeft iets speciaals. Wijchen ligt tegen de Brabantse grens aan en dit merk je! De sfeer is de restaurants en cafés is gemoedelijk. In de afgelopen jaren is het aanbod flink uitgebreid. Met de komst van deze gelegenheden neemt het aantal wekelijkse bezoekers toe en kun je op vele plekken gezellig ontbijten, lunchen en dineren in Wijchen.

Ruim aanbod aan evenementen en activiteiten

De horeca in Wijchen is actief. Jaarlijks worden meerdere gezamenlijke activiteiten georganiseerd, zoals Fiësta del ZAZ, Pleinfeesten, Kasteelfeesten, (Bock)Biertochten en verschillende evenementen tijdens de koopzondagen. Individueel zijn de horecazaken ook erg actief en zijn er vaak pubquizzen en is er vaak live muziek van een band of DJ.

Een plein vol terrassen

Zodra de zon schijnt is het heerlijk vertoeven op een van de vele terrassen. Zowel op het plein als net daarbuiten kun je overdag terecht voor een warme kop koffie met iets lekkers, een vers sapje of een heerlijke lunch. ‘s Avonds sluit je dag af met een diner of een gezellige borrel tot in de late uurtjes.

Servicebioscoop

Wijchen staat al jaren bekend als één van de eerste centra met een servicebioscoop. Deze bevindt zich net buiten het centrum, op loopafstand van de winkels. In dit prachtige pand kun je genieten van de nieuwste films. Tijdens het kijken wordt je op je wenken bediend. Parkeerplaatsen zijn er genoeg en door de combinatie met een horecagelegenheid in hetzelfde pand is een avond uit gegarandeerd.

×