Hotel Umberto

Hotel Umberto

Hotel Umberto - Wijchen=

Ben jij toe aan een paar dagen ontspanning? In een omgeving waar veel te zien en te doen is? Overnacht dan in het sfeervolle Hotel Umberto.

Aan de oude historische weg Nijmegen-Grave-‘s-Hertogenbosch, te midden van de prachtige natuur van het land van Maas en Waal, tref je Hotel Umberto. Het sfeervolle hotel is gelegen in het veelzijdige en verrassende dorp Wijchen, en ligt onder de rook van de oudste stad van Nederland: Nijmegen.

Hotel Umberto beschikt over 23 comfortabele hotelkamers, het Proeflokaal voor een intiem feest of zakelijke bijeenkomst en last but not least: Restaurant Samen. Dè plek om “samen” te genieten.

Bij Hotel Umberto verblijf je voor een ontspannen weekend, een business-trip of een zakelijke bijeenkomst, Hotel Umberto voldoet aan uw wensen en laat tegelijkertijd zien dat dit prima in combinatie gaat met kwaliteit, culinair genieten, persoonlijke aandacht en gastvrijheid.

OPENINGSTIJDEN

Vanaf 14:00 uur kun je inchecken en op de dag van vertrek staat de kamer tot 11:00 uur tot je beschikking.

Het restaurant is geopend van maandag t/m donderdag van 16.00 – 23.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 16.00 – 00.00 uur (zondag gesloten).

PRIJZEN & RESERVEREN

Voor meer informatie over prijzen en reserveren ga naar www.hotelumberto.nl

Neem ook een kijkje bij de verschillende arrangementen: www.hotelumberto.nl/nl/hotel/arrangementen

Bekijk meer:

Hier vind je ons: