‘Klaas Vaak’ in Wijchen

Klaas Vaak bedtextiel opent haar deuren in Wijchen - Wijchen=

‘Klaas Vaak’ in Wijchen

24-09-2018

Deze week zal er de nieuwe winkel ‘Klaas Vaak’ geopend worden op de Spoorstraat (voorheen zat hier de Linnerie gevestigd).

Klaas Vaak is een familiebedrijf met bedtextiel, van familie van der Weerd en opgericht in 1975. Klaas Vaak heeft winkels in Doetinchem, Dronten, Oss, Putten, Spakenburg, Varsseveld, Veenendaal en Winterswijk. Binnenkort openen zij winkels in Uden, Wijchen en Venray.

Naast de winkels staan zij ook al 40 jaar op verschillende weekmarkten en braderieën. Daarnaast heeft Klaas Vaak een webshop met een uitgebreid assortiment en net zo scherpe prijzen als in haar winkels.

Een grote diversiteit, mooie materialen en een ruim assortiment met een keuze voor ieder budget. A-kwaliteit producten voor eerlijke en betaalbare prijzen, goede service en klantgerichtheid, daar is waar zij al 40 jaar voor staan.

Tot het assortiment behoren dekbedovertrekken van onder anderen Essenza, Cinderella, Beddinghouse, Damai, Riviera Maison en PiP Studio. Bedtextiel, badtextiel, dekbedden van verschillende materialen als wol, dons, synthetisch, katoen, zijde en bamboo en een zeer compleet assortiment aan hoofdkussens waaronder van het merk Silvana. Inmiddels is het assortiment ook uitgebreid met bad- en keukentextiel.