Kringloop & Koffiehuis Alverna verovert harten in het dorp

Kringloop & Koffiehuis Alverna - Opening - Wijchen=

Kringloop & Koffiehuis Alverna verovert harten in het dorp

23-02-2024

Alverna heeft er een nieuwe hotspot bij: Kringloop & Koffiehuis Alverna. Gelegen op de Heumenseweg, voorheen de plek van de buurtsuper, is dit veelzijdige winkel- en horecabedrijf een schot in de roos gebleken voor de lokale gemeenschap.

Eigenaar Sem Dunkes, samen met zijn vader en moeder, heeft het voormalige pand omgetoverd tot een bruisende ontmoetingsplek. Bij binnenkomst in het stijlvol ingerichte koffiehuis worden gasten begroet door de klanken van golden oldies en een warme ambiance. Met knusse zitjes en een kleine kaart vol koffie, thee, gebak en heerlijke broodjes, voelen bezoekers zich direct thuis. Bovendien biedt de aangrenzende ruimte een assortiment aan essentiële boodschappen, zodat inwoners niet verder hoeven te reizen voor hun dagelijkse benodigdheden.

De populariteit van Kringloop & Koffiehuis Alverna blijkt wel uit de drukte op zaterdag, toen de lunchroom zo vol zat dat er zelfs mensen teleurgesteld moesten worden. Achterin de zaak bevindt zich een ruime, lichte kringloopwinkel met een divers aanbod aan tweedehandsspullen, van kleding tot elpees en van oude fototoestellen tot stripboeken. Eigenaar Sem Dunkes, tevens actief in zijn bedrijf Dunkes Woondiensten, waar hij huizen leeghaalt en tweedehandsspullen verzamelt, zorgt voor een continue aanvoer van unieke vondsten.

Het succes van Kringloop & Koffiehuis Alverna ligt niet alleen in het aanbod, maar ook in de kwaliteit en de sfeer. Bezoekers kunnen rustig rondkijken terwijl ze wachten op een vrij tafeltje, wat de combinatie van kringloop en koffiehuis tot een geliefde bestemming maakt voor velen in Alverna en daarbuiten.

Tot snel bij Kringloop & Koffiehuis Alverna, gelegen aan de heumenseweg 8 in Wijchen.