Nationale Opschoondag in Wijchen

Nationale opschoondag - centrum Wijchen - Wijchen=

Nationale Opschoondag in Wijchen

22-03-2024

Vrijdag 22 maart kwamen verschillende enthousiastelingen samen in het centrum van Wijchen om de handen uit de mouwen te steken en het zwerfafval aan te pakken. Ondernemers, het centrummanagement, Gemeente Wijchen en een betrokken bewoner sloegen de handen ineen voor een uurtje samen opruimen.

Gewapend met vuilniszakken, grijpers en handschoenen trokken we gezamenlijk door het centrum, vastberaden om elk stukje afval dat we tegenkwamen op te ruimen en weg te gooien in de prullenbakken.

Gemeente Wijchen is druk bezig met het grondig reinigen van het straatwerk. Kauwgom verwijderen is een uitdagende klus, waardoor ze ruim anderhalve week nodig hadden voor slechts de helft van het centrum. Op naar de rest van het centrum!

Laten we met z’n allen blijven zorgen voor een schoon en prachtig centrum waar we trots op kunnen zijn!

Een speciale dank gaat uit naar Jocelyn, Ben, Henk, Rob, Herbert, Ivette, Klimaat Burgemeester Caren, Rosanne en Karst-Jan, samen met hun collega’s, voor hun tomeloze inzet. En natuurlijk mag HEMA Wijchen niet vergeten worden, bedankt voor de koffie en die heerlijke tompouce!