Nieuw! Instapwandeling Museum Kasteel Wijchen

Elke eerste zaterdag van de maand organiseert Museum Kasteel Wijchen wandelingen met een gids door de geschiedenis van Wijchen - Wijchen=

Nieuw! Instapwandeling Museum Kasteel Wijchen

31-05-2022

Sluit je aan bij een inspirerende instapwandeling van Museum Kasteel Wijchen op elke eerste zondag van de maand. Wandel met onze gidsen door de geschiedenis van Wijchen.

Wijchen kent een rijke geschiedenis en heeft zich ontwikkeld van boerendorp naar een plaats met voorzieningen zoals het nu is. De wandeling gaat langs historische locaties in het centrum van Wijchen die verhalen vertellen van de Romeinse tijd tot de 21e eeuw. Met markante bewoners en vele tradities.

Praktische informatie

De instapwandeling is elke eerste zondag van de maand (met uitzondering van de maanden januari en februari) om 13:00 uur. De wandeling duurt 75 min. Het startpunt is de binnenplaats van Kasteel Wijchen.

Prijs voor deelname: volwassenen € 5,50 p.p. – kinderen 4 t/m 18 jaar € 3,50 p.p.

Per keer kunnen maximaal 15 personen deelnemen, vol = vol. Bij voorkeur je deelname vooraf reserveren door online een ticket te boeken.

Bij deze wandeling is museumbezoek niet inbegrepen. Wil je ook het museum bezoeken, dan zijn entreetickets bij te boeken of te koop bij de kasteelbalie.

Data 2023

2 jul – 6 aug – 3 sep – 1 okt – 5 nov – 3 dec 2023