Nieuw! Instapwandeling Museum Kasteel Wijchen

Elke eerste zaterdag van de maand organiseert Museum Kasteel Wijchen wandelingen met een gids door de geschiedenis van Wijchen - Wijchen=

Nieuw! Instapwandeling Museum Kasteel Wijchen

31-05-2022

Vanaf 4 juni organiseert Museum Kasteel Wijchen instapwandelingen op elke eerste zaterdag van de maand. Wandel met een gids van het museum door de geschiedenis van Wijchen.

Wijchen kent een rijke geschiedenis en heeft zich ontwikkeld van boerendorp naar een plaats met voorzieningen zoals het nu is. De wandeling gaat langs historische locaties in het centrum van Wijchen die verhalen vertellen van de Romeinse tijd tot de 21e eeuw. Met markante bewoners en vele tradities.

De instapwandeling is elke eerste zaterdag van de maand om 10:00 uur. Het startpunt is de binnenplaats van Kasteel Wijchen. Prijs voor deelname € 5,50 p.p.

Per keer kunnen maximaal 15 personen deelnemen, vol = vol. Bij voorkeur je deelname vooraf reserveren door online een ticket te boeken.

Bij deze wandeling is museumbezoek niet inbegrepen. Wil je ook het museum bezoeken, dan zijn entreetickets bij te boeken of te koop bij de kasteelbalie.

Voor meer informatie: www.museumwijchen.nl