Nieuw! Statement Store

Statement Store Wijchen - Wijchen=

Nieuw! Statement Store

23-02-2022

Waar voorheen Walk-in Closet zat (op de Touwslagersbaan tegenover de Lidl) opent op 4 maart ‘Statement Store’ haar deuren! Een damesboutique met merken als Summun Women, Moss Copenhagen, 10Days, By-bar, ViaVai, Juul & Belle, My Essential wardrobe, Rosemunde , Sneakerdresses, Transmission, Penn&Ink N.Y & (vanaf augustus) Tessa Koops.

En niet alleen deze bekende fijne merken zijn gebleven, maar ook het personeel. Nicole is nu eigenaresse samen met haar vriendin Annie. En ook bij Karin en Helga kun je nog steeds terecht voor kledingadvies. Nieuw is dat je nu ook in de avonduren op afspraak een personal shopping moment kunt inplannen.

Na een verbouwing van een aantal weken zal op 4 maart Statement Store open gaan. En kom zeker op 4 en 5 maart even een kijkje nemen, want de eerste 50 betalende klanten die kleding kopen boven de €100,- euro krijgen een leuke goodiebag! Ook zal er leuke kleding verloot worden.

Wij zijn in ieder geval heel blij dat er geen mooie damesboutique verloren gaat in het centrum en wensen de dames heel veel succes!!