Nieuwe evenementen coördinator Wijchen=

Nieuwe evenementen coördinator Wijchen=

Nieuwe evenementen coördinator Wijchen=

04-02-2020

Omdat Yvette inmiddels centrummanager is geworden, hadden we een vacature open staan als ‘evenementen coördinator’. Deze vacature hebben we inmiddels ingevuld en deze dame gaat per direct voor ons aan de slag. Hieronder stelt ze zich graag even aan jullie voor:

“Ik ben Rianne Stegeman, 33 jaar en sinds 4,5 jaar woonachtig in het mooie Wijchen. Nog één maandje trouwens, want per 1 maart verhuis ik naar Alverna (dus blijf nog wel in de gemeente ;-))

In het verleden ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de hotellerie op diverse plekken van het land, o.a. in Den Haag, Zeist en Oosterbeek.

Tegenwoordig ben ik werkzaam bij de Lindenberg in Nijmegen en ben ik medeverantwoordelijk voor de afdeling Sales & Events en voor het opzetten van de partner en sponsor werving.

Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd te vinden op de atletiekbaan van AVW (net begonnen met een hardloopcursus voor beginners), in de sportschool, in een gezellig kroegje of bij mooi weer lekker op het terras.

Verder houd ik van uren in de keuken staan, lekker eten, mooie wijnen en reizen: kamperen, verre reizen, stedentrips en nieuwe (eet)culturen ontdekken. Kortom; Ik houd van het Bourgondische leven.

En nu, is er een nieuw hoofdstuk aangebroken. Ik ga met positieve energie, frisse moed, maar vooral met heel veel zin het voorzitterschap aan voor de werkgroep evenementen.

Ik heb er zin in!”

Groetjes Rianne