Nieuwe Pop-up zaken in horecapanden

Eetwinkel de Oogst in het thuis bij Fien pand - Wijchen=

Nieuwe Pop-up zaken in horecapanden

04-11-2020

Nu de horeca weer gesloten is zie je steeds meer nieuwe initiatieven geboren worden. Zo bezorgen er diverse horecazaken in en rondom Wijchen. Maar wagen ook sommige horecaondernemers zich aan andere takken van sport.

Pop-up store ‘Eetwinkel de Oogst’ – Thuis bij Fien

Zo is ‘Eetwinkel de Oogst’ geboren, een pop-up store in de horecazaak ‘Thuis bij Fien’. En waar je (verse) smaakmakers zoals oliën, marinades, kruiden & specerijen, azijnen en geweckte producten kunt kopen. Maar ook gezonde kant en klaar maaltijden, voor degene die van lekker makkelijk houden.

Ook voor de borrel kun je hier terecht. Want de koks van Thuis bij Fien hebben de lekkerste wijnen, kazen, worsten en andere borrelhapjes voor je uitgezocht.

Eetwinkel de Oogst gevestigd in het pand van ‘Thuis bij Fien’ (Oude Klapstraat 10), openingtijden van donderdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 20.00 uur.

Pepernoten winkels in HEMA Wijchen & IJscafé Hart van Wijchen

Pepernoten kun je nooit genoeg hebben! En al helemaal niet met al die nieuwe smaken van tegenwoordig. Gek op al dat decembersnoepgoed? Neem vooral even een kijkje bij Hema Wijchen (Spoortstraat 15) en IJscafé Hart van Wijchen (Marktpromenade 1).