Vacatures stagiair ‘Marketing / Communicatie’

Yvette en Rosanne - fotograaf Dick Vogelzang - Wijchen=

Vacature stagiair ‘Marketing / Communicatie’


Wat houdt de vacature in?

Ben je daarnaast een zelfstandig type, niet op je mondje gevallen en lekker creatief? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Als stagiair bij Wijchen= heb je een leuke afwisselende stage, waarbij elke dag anders is. De ene dag ben je veel op pad, de andere dag zit je weer meer achter je laptop. Je hebt veel contact met diverse ondernemers en onze Marketingmanager (die je zal begeleiden). Samen wordt gekeken welke werkzaamheden het beste bij jou passen en waar jij je verder in wil ontwikkelen.

Yvette Akkermans en Rosanne Pak - Wijchen=

Werkzaamheden:*

  • Het creëren en plaatsten van content op de diverse online kanalen; zoals WordPress, Mailchimp en Chainels (mocht je hier geen ervaring in hebben dan leren wij het je)
  • Je helpt met het herzien van de bestaande content en werkt deze bij waar nodig
  • Je voert SEO-optimalisaties uit voor een betere vindbaarheid van de content
  • Je helpt bij de promotie van diverse evenementen die in het centrum van Wijchen worden georganiseerd
  • Je bezoekt regelmatig ondernemers  
  • Stukje sales, benaderen van onze (toekomstige) partners

Wie ben jij?

  • Je bent voor een periode van drie tot zes maanden beschikbaar, het liefst voor 24-36 uur per week
  • Je bent creatief, communicatief sterk en werkt proactief
  • Je bent een zelfstarter

Wat we bieden

Je gaat als stagiair actief meewerken in ons marketingteam. Wij nemen jou mee in alle facetten rondom online en offline communicatie en jij inspireert ons met jouw frisse blik.

Naast een warme en inspirerende omgeving waarin je veel gaat leren, heb je veel vrijheid om zelf je uren in te delen en deels vanuit huis te werken. 

Wie zijn wij?

Wijchen= is een stichting met als doel gemeente Wijchen (toeristisch) op de kaart te zetten. Al meer dan tien jaar zetten wij ons in voor het centrum van Wijchen, maar sinds 2 jaar ook voor de rest van de gemeente. Dit doen we o.a. door het promoten van toeristische informatie, het promoten en het organiseren van evenementen en uit het brengen van de Wijchen= Cadeaukaart. Wij werken nauw samen met Wijchense ondernemers, pandeigenaren, vrijwilligers en Gemeente Wijchen.  

Interesse?

De startdatum van deze stage is in overleg. Spreekt deze uitdagende stage jou aan of wil je meer weten? Stuur een e-mail naar communicatie@wijchenis.nl t.a.v. Rosanne Pak of bel even: 06-14871804

*Startdatum en aantal uren in overleg, Wijchen


Het land van heerlijkheden tussen Maas & Waal

Ga je mee op ontdekkingstocht? Wijchen bestaat uit 7 kerkdorpen met ieder haar eigen charme en een historie die ver terug gaat in de tijd. Zo wisten de Romeinen al dat hier goed vertoeven was.

De omgeving bestaat uit afwisselende landschappen, zoals open landerijen, rivierduinen, bossen en watergebieden. Midden in het centrum staat een sprookjesachtig kasteel en is de Markt sfeervol met vele horecagelegenheden en winkels.

Kortom er valt genoeg te beleven in Wijchen!

Agenda
Winkels
TIP
Horeca
Webshop
Overnachten