Ontdek de beste tips voor Valentijnsdag in Wijchen!

Ontdek de beste tips voor Valentijnsdag in Wijchen!

26-01-2024

Valentijnsdag… een dag waarop we de liefde net dat tikkeltje extra vieren. Het biedt een goede reden om heerlijk uit eten te gaan of iets leuks te ondernemen, of dat nu met je geliefde, beste vriend of een familielid is. Heb je behoefte aan inspiratie? Wij delen graag een paar leuke tips!

1. Diner voor twee
Speciaal voor Valentijnsdag organiseren tal van horecagelegenheden in de gemeente Wijchen speciale acties. Geniet van een uitgebreide lunch of trakteer jouw en je partner ’s avonds op een heerlijk diner.

2. Pop the question
Waarom ook eigenlijk niet… Er is geen betere manier om je liefde te verklaren, dan je te laten zakken op één knie. Gemeente Wijchen heeft twee prachtige kastelen en talloze mooie locaties om dé vraag te stellen. Ongetwijfeld een ja!

3. Bling bling
Wil je je partner echt om ver blazen? Laat de liefde schitteren en verras je geliefde met prachtige juwelen! Ontdek een wereld van elegantie en stijl en geef een blijvend cadeau dat de liefde symboliseert.

4. Boek een staycation!
Voor een uitje hoef je niet ver van huis te gaan… Boek een nacht in een nabijgelegen hotel of resort! Laat de kinderen achter bij familie of oppas en kies voor elkaar. Bestel roomservice, kijk een film of investeer in wat ‘quality time’ voor jullie samen betekend.

5. Dating in the dark
Vier de liefde op het witte doek! Maak van Valentijnsdag een onvergetelijke ervaring met een romantisch bioscoopbezoek bij Cinema Roma. Laat de liefde bloeien terwijl je samen geniet van een romantische date.

6. Klein geschenk, groot gebaar
Geef jij liever een klein cadeautje op Valentijnsdag? In Wijchen is voldoende te vinden in het romantische Valentijns thema. Kies voor lekkere chocolaatjes, koop een prachtig bosbloemen, geurkaarsen of juist een heerlijk fles wijn met iets lekkers erbij…