Parkeergarage station Wijchen open!

Parkeergarage station Wijchen open - Wijchen=

Parkeergarage station Wijchen open!

03-01-2018

Parkeergarage station Wijchen open!

Vandaag wordt de nieuwe parkeergarage onder het station geopend. Reizigers kunnen hier gratis parkeren. De garage biedt plaats aan 220 auto’s en heeft vier oplaadpunten voor elektrische auto’s. Naast de uitgang en lift zijn er vijf parkeerplaatsen voor minder valide mensen.

 

Parkeerplaats Kasteeltuin gesloten

Nu de parkeergarage onder het station open is, is de tijdelijke parkeerplaats in de Kasteeltuin niet meer nodig. Daarom is deze vanaf vandaag gesloten. Daarna wordt er gestart met de inrichting van de nieuwe Kasteeltuin.

 

Project Stationsomgeving

De parkeergarage bij het station maakt deel uit van het bouwproject herinrichting stationsomgeving. De laatste fase is ingegaan, de herinrichting van de zuidzijde van het station. Het project is mede mogelijk gemaakt dankzij een financiële bijdrage van de provincie Gelderland.

 

Parkeergarage Oostflank

De parkeergarage Oostflank is geopend. In deze parkeergarage zijn  bewonersparkeerplaatsen én openbare parkeerplaatsen voor algemeen gebruik. Wil je hier parkeren? Rij de garage dan vanaf de Meerdreef in via het toegangshek. Bij de ingang moet je dan een kaartje trekken. Met dit kaartje kun je via de openbare ingang weer naar binnen. Dit is het glazen gebouwtje op de hoek van de Oosterweg met de Don Emanuelstraat. De parkeergarage heeft geen blauwe zone en parkeren in de garage is gratis.