Pontjes weer dagelijks in de vaart

pontje-nemen-wijchenis-pontjesdagen

Pontjes weer dagelijks in de vaart

16-06-2023

Na een mooie start van het vaarseizoen waarbij de voetveren alleen in de weekeinden in de vaart waren wordt er vanaf zaterdag 17 juni 2023 door alle fiets- en voetveren van Uit®waarde weer dagelijks gevaren.

De pontjes zijn te vinden over de Waal (Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard en Varik-Heerewaarden), over de Maas (Pontje Ham, Ravenstein-Niftrik en Batenburg-Demen), over de Neder-Rijn/Lek (Rhenen-Lienden, Renkum-Heteren en Liniepont) en over de Linge (Galgenwaard-Heukelum).

Vaarschema pontjes gemeente Wijchen

Volgens het vaarschema wordt er dagelijks gevaren tot en met 10 september. Het seizoen wordt afgesloten met de laatste drie weekenden in september. Laatste vaardag 1 oktober 2023. Bekijk hier het vaarschema van het pontje Nifrik naar Ravenstein (en weer terug) en het vaarschema van Batenburg naar Demen (en weer terug).

Op alle voetveren van Uit®waarde is contactloos betalen de norm. Dit zorgt, vooral op de drukke dagen, voor een snellere doorstroom.

Informatie over het totale vaarschema en eventuele stremmingen zijn te vinden op uiterwaarde.nl of bel naar 0344 22 88 00.