Seizoen kasteel Hernen weer van start

Kasteel Hernen - Wijchen=

Seizoen kasteel Hernen weer van start

06-04-2022

De grote poort van het kasteel Hernen is vanaf zaterdag 2 april weer vaker geopend om bezoekers te kunnen ontvangen. Afgelopen maanden was het kasteel alleen op de zondagen geopend, nu kunnen gasten weer op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag op pad met de ‘pratende’ lantaarn om zo het middeleeuwse kasteel te ontdekken.

Spectaculaire beleving
Op Hernen is van alles te beleven en te ontdekken. Naast de rondgang met de lantaarn en de ambachtslieden die je tegen kunt komen is ook een publiekspresentatie over de verdwenen toren te bezoeken.
Spectaculair, omdat dit verhaal wordt verteld met de nodige licht – en geluidseffecten. Een ware beleving! Na afloop van de rondgang door het kasteel is er voor de kinderen een leuke speurtocht om het kasteel en kun je op de binnenplaats pijl en boogschieten.

Activiteiten
Dit seizoen staan weer vele activiteiten op het programma. Naast o.a. de Paasopenstelling worden er themarondleidingen georganiseerd, zijn bijzondere exposities te bezoeken en komen er leuke vakantieprogramma’s. Als ‘meest kindvriendelijke kasteel van Gelderland’ en met de titel ‘kidsproof 2022’ op zak is er ook dit jaar weer van alles te beleven voor kinderen. Meer informatie over ons programma en de openingstijden is te vinden op www.glk.nl/hernen.