Het Kerst Sprookjesfestijn Sprookjes Doeboekje

Sprookjesboek Kerst Sprookjesfestijn Doeboekje - Wijchen=

Het Kerst Sprookjesfestijn Sprookjes Doeboekje

18-11-2020

Het Kerst Sprookjesfestijn duurt een week dit jaar!

Van vrijdagavond 18 december t/m donderdag 24 december

Laten we met positief nieuws beginnen, het Kerst Sprookjesfestijn gaat door! En dit jaar zal het centrum zelfs zeven dagen in het teken staan van kerstsprookjes, winterfiguren en natuurlijk Wijcheline. Wel wordt het Kerst Sprookjesfestijn een andere activiteit dan gewend. Dit jaar geen gezamenlijke opening van het verhaal van Wijcheline bij het kasteel, lampionnenoptocht en vele sprookjesfiguren in de straten. Maar ondanks dat nog steeds een magisch evenement.

Hoe zou het met Wijcheline gaan?

De eerste week van de kerstvakantie kunnen kinderen door het centrum slenteren langs allerlei verschillende etalages, waar met korte filmpjes het verhaal van Wijcheline van dit jaar verteld wordt. En ben jij ook zo benieuwd hoe het met Wijcheline gaat dit jaar? Vorige jaar verklapte ze namelijk al dat ze zwanger was van haar knappe prins Wijnand.

Dit jaar net voor het Kerst Sprookjesfestijn zal haar kindje geboren worden. Wijcheline kan bijna niet wachten tot het zover is en wil haar kindje aan zoveel mogelijk mensen laten zien. Ze heeft ons al verteld dat ze het erg leuk vindt om zelfgemaakte kraamcadeautjes te ontvangen, zodat ze de kinderkamer nog mooier kan maken. En heb jij de mooiste tekening of iets anders geknutseld, dan krijg je misschien wel iets van Wijcheline terug.

Kerst Sprookjesfestijn verzamelboek

Benieuwd naar alle avonturen die Wijcheline al heeft meegemaakt? Dit jaar worden de verhalen van afgelopen jaren verzameld in een boek met leuke DIY’s, raadsels en kleurplaten. Na 23 november kan dit boek gekocht worden in verschillende winkels of via de Wijchen= Webshop. Volgend jaar kun je weer het verhaal van dit jaar aan het boek toevoegen, zodat het boek compleet blijft. Het boek zal in beperkte oplage gedrukt worden, dus op = op!

Het sprookje loopt dus toch goed af!

Om tijdens deze dagen lekker warm te blijven kunnen er in diverse winkels en horecagelegenheden warme versnaperingen gekocht worden. En met gezellige kerstmuziek op de achtergrond, duizenden kerstlampjes én meer dan honderd kerstbomen, gaat het Kerst Sprookjesfestijn – net als in een echt sprookje – dit jaar dus toch nog goed aflopen.