‘Three B’s’ – Bowling, Bistro en Bar in Alverna

The Tree B's - Wijchen=

‘Three B’s’ – Bowling, Bistro en Bar in Alverna

22-06-2021

Voor wie het gemist heeft… St. Frans is omgetoverd tot de ‘Three B’s’, Een nieuw (familie)concept dat staat voor ‘Bowling, Bistro & Bar’. Op deze unieke plek aan de Hatertse vennen kun je terecht voor een gezellig middagje of avondje bowlen met gezin of vrienden. Maar ook voor een heerlijke betaalbare lunch of diner op het terras of een drankje aan de bar. Voor wie echt goed wil uitpakken hebben ze ook diverse leuke arrangementen; van gourmetten tot discobowlen.

Een feestje te vieren?

Een kinderfeestje of een grote partijen tot 900 personen? Ook hiervoor kun je terecht bij de Three B’s.

Maak kennis met de nieuwe eigenaren! 

Jeroen van Rosevelt en Arjo van Beek zijn de twee nieuwe eigenaren. Samen hebben zij de nodige ervaring in de horeca opgedaan. Jeroen bij bedrijven als het Jagershuis en Inter Scaldes. En Arjo heeft jaren gewerkt als kok bij restaurant Groenland, maar koos uiteindelijk toch voor de bediening bij Juffrouw Tok.

Ze leerden elkaar kennen bij Good Food Catering, op de universiteit in Wageningen. Het bedrijf was van Jeroen en Arjo kwam zijn team versterken als cateringbeheerder. Helaas kwam de catering stil te liggen door Corona en moest Good Food stoppen met zijn werkzaamheden. Maar de samenwerking beviel zo goed dat ze samen het avontuur zijn aangegaan en  Three B’s hebben geopend. Ze hopen je snel een keer te zien!

Voor meer informatie ga naar www.threebs.nl