Valentijn in Wijchen

Valentijn in Wijchen - Wijchen=

Valentijn in Wijchen

12-02-2021

Jij als echte romanticus bent vast al helemaal klaar voor Valentijn. Of toch niet? No worries, je bent echt niet de enige 😉

1. Liefde gaat door de maag!

Uiteraard kun je bij onze horeca terecht voor een romantisch ontbijt, lunch of diner. We zagen een aantal foto’s voorbij komen waarvan ons hart sneller ging kloppen….

Prosecco ontbijt van ‘Prikkers’

Begin de dag gelijk goed met Prosecco op bed! Wie wil dit nu niet? Lees er meer over…

Prosecco ontbijt Prikkers - Wijchen=

Al you need is… ‘Het Wapen van Wijchen’

Voor €35,- euro heb je een compleet valentijnsmenu. Romantisch en makkelijk in één, wat wil je nog meer? Klik hier om te bestellen.

‘Flavour’ is the bomb

Chef Diego heeft een mooi Valentijn diner samengesteld met de keuze voor vis of vlees en een Love (surprise) Bomb als dessert. Say What?! Klik hier voor meer informatie.

2. Samen koken

Samen koken romantisch of een relatietest? Met wat hulp van Hoogeerd gaat het zeker een geslaagde avond worden!

3. Verras je geliefde op de golfbaan

Van 11 t/m 16 februari kun jij je geliefde op de golfbaan verrassen met rozen! En dat in combinatie met een besneeuwde baan…. Kan het nog romantischer?! Voor meer informatie neem een kijkje op de Facebookpagina van BurgGolf. 

4. Winactie verrassingspakketten

De ondernemers uit het centrum van Wijchen verloten twee valentijnspakketten ❤️! Wie verdient er volgens jou wel een lekker verwenpakket? Laat een reactie achter op Facebook.  A.s. zaterdagmiddag worden de pakketten bezorgd.

5. Anoniem een pakketje bezorgen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Jouw geheime liefde verrassen? Bestel lokaal een cadeautje en wij leveren het incl. roos bij je secret lover af. Overigens bezorgen we wel alleen in de gemeente Wijchen, dus je moet het wel een beetje dicht bij huis zoeken 😉

6. Chocola, chocola en nog eens chocola!

Need we say more? We hebben genoeg winkels waar je de lekkerste chocola kunt kopen. Wat dacht je van  Markt 19, Kaatje Jans, Ijscafé Hart van Wijchen, Strik Patisserie. Maar ook bij de HEMA spelen ze in op deze romantisch dag.

7. Samen op pad tijdens de ‘Dinertour’

Een unieke en culinaire ervaring in het mooie Wijchense buitengebied. Tussen 15.00 uur en 18.00 uur kan er worden gestart aan een dinertour van ongeveer 2 uur. Bij vijf restaurants kun je genieten van vijf culinaire hoogstandjes. Geheel corona proof uiteraard. Deelnemende bedrijven zijn: Restaurant Samen in Alverna, Restaurant Vesta in Nederasselt, Restaurant Hoogeerd in Niftrik, Hill’s American Diner in Bergharen, Restaurant De Leurse Hof in Leur. Voor meer informatie kijk hier.

8. Win een nachtje in de bruidssuite met uitzicht op het kasteel

Altijd al een keer in de bruissuite van Vila Sterrebosch willen slapen? Bestel een Valentijnsmenu bij Sterrebosch en wie weet win jij een romantische nacht.

9. Laat een boodschap achter in de sneeuw

Ben echt te laat dit jaar om een cadeautje te kopen, dan kan de sneeuw je wellicht nog redden. Valentijn en sneeuw, dit is waarschijnlijk een ‘one time opportunity’!