Valentijn vieren in Wijchen

Valentijn vieren in Wijchen

10-02-2023

Waar is de Wijchense romantiek te vinden?

Liefde is het enige wat meer wordt als je het samen deelt. Dus is valentijnsdag bij uitstek een gelegenheid om samen te spenderen met jouw geliefde(n). Ben jij als echte romanticus al helemaal voorbereid? Wij hebben anders nog wat goede horecatips voor je. In Wijchen worden er namelijk leuke, lekkere en romantische dingen georganiseerd. Mocht je liever iets anders doen op valentijnsdag, we hebben ook wat aanvullende tips voor je samengesteld.

We wensen je alvast een fijne valentijn!

valentijn-wijchen=

Valentijnsdag vieren in Wijchen


Paars / Rood logo Wijchen= samen ontdekken staand - passend kolom

1. Liefde gaat ook in Wijchen door de maag!

In Wijchen zijn er uiteraard meerdere horecagelegenheden waar je tijdens Valentijn terecht kunt voor een romantisch ontbijt, lunch of diner.

Wij zetten de restaurants met een speciaal gerecht of menu voor valentijn voor je op een rijtje en hebben meer tips voor je.

sterrebosch-wijchen

2. Sterrebosch

Speciaal voor Valentijnsavond heeft Sterrebosch een heerlijke romantische proeverij samengesteld waar jullie samen van kunnen genieten.

Een shared dining met 4 heerlijke voorgerechtjes, 4 hoofdgerechtjes en een Grand dessert met al het lekkers uit de keuken om de avond vol liefde mee af te sluiten! (36,50 p.p.)

Reserveer direct bij Sterrebosch.

3. Hoogeerd

Om de liefde te vieren hebben de koks van Hoogeerd een speciaal dessert to share (2 personen) bedacht: de liefdes tiramisu.

Dit dessert kun je bestellen in het restaurant van vrijdag 10 t/m dinsdag 14 februari.
Verras jouw Valentijn met een romantisch diner aan de Maas. Met wie kom jij de liefde vieren?

Reserveren bij Hoogeerd kan hier.

4. Document 12

Document 12 komt met het thema: Fuck valentijn. Ze zijn namelijk op dinsdag gesloten en vieren Valentijn op donderdag 16 februari.
Het 4 gangen menu met gratis welkomstdrankje, amuses, wijn- of alcoholvrij arrangement en koffie of thee met friandises kost €79,50 per persoon.

Reserveren bij Document 12 kan hier.

5. Thuis bij Fien 

Thuis bij Fien maakt een heerlijk twee gangen shared valentijns diner voor jullie. Dat is echt thuiskomen 😉

Kom jij lekker genieten met jouw geliefde, vrienden of de hele familie? Je betaalt €35,00 per persoon voor het heerlijke menu.

Reserveren bij Thuis bij Fien kan hier.

6. Zaal 4

Op de markt in Wijchen komt restaurant Zaal 4 met een overheerlijk shared dessert om de liefde samen met jullie te vieren. Je krijgt daarnaast een glas bubbels bij binnenkomst.

Voor het dessert en de bubbels betaal je €15 euro per twee personen.

Reserveren bij Zaal 4 kan hier.

Restaurant De Tyd - Wijchen=

7. De Tyd

Tijd om samen te zijn op deze liefdevolle dag bij restaurant de Tijd in Wijchen centrum. Zij reserveren een heerlijk 4 gangen valentijnsmenu aan jullie, inclusief wijnarrangement en bubbels vooraf. Kosten zijn per persoon €65.

Liever geen wijnarrangement? Dat is uiteraard ook mogelijk, je betaalt dan per persoon €44,50.

Reserveren bij de Tijd kan hier.

Meneer Smit - Wijchen=

8. Meneer Smit

Eerst wat drinken en een hapje eten en vervolgens samen een filmpje pakken? Meneer Smit serveert een 2 gangen diner met een bioscoopkaartje!

Het klinkt als een authentieke valentijnsdate, ‘diner and the movies’.
Je betaalt voor het lekkere 2 gangen menu €37 en krijgt het bioscoopkaartje er gratis bij.

Reserveren bij Meneer Smit kan hier.

valentijn-wijchenis

9. Wandelen

Liever wat meer tijd in de buitenlucht doorbrengen met jouw geliefde(n)? Plan een wandeling in door de bossen of de Wijchense meren. Eventueel bij zonsonderdag of zonsopvang. Hand in hand door de frisse lucht en in de prachtige omgeving van Wijchen kan namelijk ook heel romantisch zijn!

Wijchense Cadeaukaart - Wijchen=

10. Een kaartje of cadeautje

Jouw geheime liefde verrassen met een cadeautje of kaart? Bestel lokaal een cadeautje of kaart en verras jouw liefde, al dan niet anoniem, met iets leuks.  Weet je niet goed wat je kunt geven? Doe dan de Wijchensecadeaukaart kado, dan kan jouw geliefde zelf kiezen en met de kaart op pad!

Cadeaukaarten koop je hier.

choco-markt19-wijchen

11. Bijna altijd een succes: chocolade!

Need we say more? In Wijchen zijn er genoeg winkels waar je de lekkerste chocola kunt kopen. Wat dacht je van Markt 19, Kaatje Jans, of Strik Patisserie en Candy Saloon. Maar ook bij de HEMA spelen ze natuurlijk in op deze romantisch dag.

Hotel Umberto - restaurant Samen - Wijchen=

12. Nachtje weg in Wijchen

Liever een nachtje weg van huis? Boek een verblijf in Wijchen en kom even tot rust tijdens valentijn. Wijchen heeft verschillende romantische opties.

Bekijk de opties voor een verblijf in Wijchen en omgeving hier.

13. Filmavond Cinema Roma

Samen lekker rustig en ontspannen (afhankelijk van de film) een film kijken? Reserveer bij Cinema Roma een bioscoopbezoek voor jouw valentijnsdag en laat je lekker bedienen tijdens het kijken.

Bekijk het filmprogramma hier. 

14. Ontspannende massage

Hebben jullie wat ontspanning nodig en moeten jullie even flink ontladen tijdens de valentijn? Koop dan een goede massagieolie in het centrum van Wijchen, er zijn winkels genoeg, en doe elkaar een ultieme massage kado.

Kan het nog romantischer?

15. Liefde is het enige wat meer wordt, als je het samen deelt

We begonnen met deze mooie quote en eindigen dit blog ermee. Heb jij nog tips voor de ultieme valentijn? Deel ze met ons, dan delen wij ze weer met iedereen op de Wijchen= kanalen en zo delen we de liefde samen!