Vino del Vida ‘een droom die uitkomt’

VINO DEL VIDA - Wijnspeciaalzaak - wijchenis

Vino del Vida ‘een droom die uitkomt’

23-02-2024

VINO DEL VIDA. Ronny en Yvonne hebben hun droom waargemaakt. Na wekenlang verbouwen, wijnen en wijnhuizen uitkiezen voor het assortiment en alle andere voorbereidingen, kunnen ze eindelijk met trots zeggen: hier zijn we met onze wijnspeciaalzaak! Vino del Vida is een feit.

Ontzettend blij en trots nodigen Ronny en Yvonne graag iedereen uit voor het openingsweekend op 1 en 2 maart 2024. Iedereen is van harte welkom op beide dagen van 09:00 – 18:00 uur om het prachtige pand te bekijken, wijnen te proeven, kennis te maken en te profiteren van openingsacties.

Het aanbod
Heb je liever wit, rood, rosé of juist een mooi glas bubbels? Misschien wel voorkeur voor bepaalde landen of een specifiek druivenras? Of passend advies voor een cadeau? Voor elke vraag kun je terecht bij de wijnspeciaalzaak. Ook gaat Vino del Vida proeverijen organiseren en bezorgen ze in Wijchen zelfs gratis aan huis!

Veel mensen kunnen een glas wijn waarderen, maar vinden het best lastig om een wijn uit te zoeken die bijvoorbeeld bij hun smaakprofiel past. Vino del Vida adviseert graag en vinden het leuk om het verhaal te vertellen dat bij de wijn, de druif of het wijnhuis hoort. Ook kunnen zij tips geven omtrent het bewaren, het proeven of het serveren. Dus wat de wijnvraag ook is, zij hebben het antwoord. Het is hun passie om een mooie wijn te bieden waar iedereen optimaal van kunt genieten!

Kom tijdens het openingsweekensd kennismaken met Vino del Vida, kraanvogelstraat 12 Wijchen, en vergeet ze niet te volgend via Instagram en Facebook!