Vraag & Aanbod viert 25 jarig jubileum

Kringloopwinkel Vraag & Aanbod - Weekblad Wegwijs - Wijchen=

Vraag & Aanbod viert 25 jarig jubileum

22-02-2024

Kringloopwinkel Vraag & Aanbod viert deze week haar 25-jarig jubileum met een boordevol programma. Er staat een veiling, een modeshow en een loterij op het programma. Het feestelijke evenement vindt de hele week plaats aan de Kruisbergseweg!

De kringloopwinkel aan de Kruisbergseweg is een baken van duurzaamheid. Gehuisvest in meerdere panden die met elkaar zijn verweven, heeft de winkel een heerlijk rommelige sfeer, precies zoals het hoort in een plek waar spullen een tweede leven krijgen.

Op 22 januari 1999 zag de stichting Vraag en Aanbod het levenslicht en opende de eerste winkel haar deuren op de zolder van de oude Meerdreefschool aan de Oud-Ravensteinseweg. Na diverse verhuizingen is de winkel nu al ruim 20 jaar gevestigd aan de Kruisbergseweg, een centraal gelegen locatie met parkeergelegenheid voor de deur.

Het feest is begonnen! Om het 25-jarig bestaan te vieren, worden deze week verschillende activiteiten georganiseerd. Op woensdag 21 februari vindt er de hele dag door een veiling plaats, met onder andere enkele boeken van Pedro Willems. Op donderdagmiddag en zaterdagochtend kunnen klanten na hun aankoop een draai geven aan het kringloop-kanswiel. Op vrijdag 23 februari van 13.30 tot 15.30 uur wordt er een modeshow gehouden waarbij kleding uit de kringloopwinkel wordt getoond. Speciaal voor deze week is er een koffiehoekje ingericht om de saamhorigheid te vieren!

Bron: Weekblad de Wegwijs