Waar zijn er EK voetbalwedstrijden te bekijken in Wijchen?

Waar zijn er EK voetbalwedstrijden te bekijken in Wijchen?

05-06-2024

Juich mee tijdens het EK!

Het EK 2024 wordt dit jaar gespeeld in Duitsland, en de voetbalkoorts stijgt uiteraard ook in de gemeente Wijchen. Voor alle Oranjefans zijn er verschillende locaties in de gemeente Wijchen waar je de wedstrijden kunt volgen op zowel grote als kleine schermen.

Mis geen enkel moment van het toernooi en beleef de wedstrijden samen met medefans op de gezellige locaties die hieronder zijn omschreven. Laten we samen Nederland naar de overwinning juichen!

Vergeet ook niet om je Oranje-look te shoppen in de lokale winkels. Zo is bijvoorbeeld het officiële nationale EK-shirt te koop bij Snelders in Wijchen!

UEFA Euro 2024 - Wijchen=

Waar hangen schermen tijdens het EK in Wijchen?


Hotel Hoogeerd - Wijchen=

Hoogeerd

Bekijk het EK in stijl bij Hoogeerd! Groot scherm, oranjesfeer, hapje en drankje! Kom en juich mee tijdens de wedstrijden op groot scherm bij Hoogeerd.

Cafe Anneke - Pubquiz - Foto Dick Vogelzang- Wijchen=

Café Anneke

Samen scoren bij Café Anneke! Trek je oranje outfit maar aan en bekijk de wedstrijden live op het scherm! Doe mee met de Café Anneke EK toto en support de leeuwen!

Hernen kleur oranje!

Samen met Maarten de Kiep zijn er activiteiten voor kinderen en in Cafeesterij de Toekomst kijk je vol spanning naar de wedstrijd! Kom en feest mee! Lees meer…

Sterrebosch - Wijchen=

Sterrebosch

Groot Scherm, oranje sfeer bij Sterrebosch! Sterrebosch zendt het EK live uit op een groot scherm. Mis geen moment van de actie! Iedere wedstrijd 300% feest met verschillende DJ’s!

Zaal 4 - Dick Vogelzang - Wijchen=

Restaurants

Juist van plan om heerlijk uit eten te gaan, maar wil je ook niets missen van het EK? Bij Zaal 4 en Meneer Smit worden de wedstrijden live uitgezonden op kleinere schermen.

UEFA Euro 2024 - Wijchen=

Programma

Nederland speelt in groep D tegen Polen (16 juni), Frankrijk (21 juni) en Oostenrijk (25 juni)

Bekijk het gehele programma via de officiële EK website.