Wijchense Berg tijdens het zomerseizoen!

Zomerseizoen - De Wijchense Berg - Wijchen=

Wijchense Berg tijdens het zomerseizoen!

10-05-2024

De Wijchense Berg is niet alleen open tijdens de winterdagen… maar ook tijdens de zomerdagen! Nee, niet skiën in deze periode… maar denk aan tuben of een LopiBike!

De Wijchense Berg start in 2024 voor het eerst met hele gave nieuwe outdoor-activiteiten. Er is genoeg te beleven voor jong en oud. Laat de Robin Hood in je los en speel Archery Tag, glij als een razende naar beneden op de tubing-baan of combineer fietsen en wandelen bij het huren van een LopiBike! Je kunt ook deelnemen aan escape De Berg of de polaroid challenge tijdens een gezellig en sportief dagje uit aan de Wijchense Berg. Strijk neer op het gezellige terras, waar de kinderen zich kunnen vermaken in de vernieuwde speeltuin.

Je hoeft niet alleen met een vriend te gaan (mag wel natuurlijk), maar ook familie-uitjes zijn enorm geschikt bij de Wijchense Berg. Feestjes, bedrijfsuitjes, je kunt het zo gek niet bedenken!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk alle activiteiten en mogelijkheden via dewijchenseberg.nl

Praktische informatie
Openingstijden vanaf 13 april 2024 zijn maandag t/m woensdag op aanvraag en donderdag t/m zondag van 10:00 – 18:00 uur. Locatie: Heumenseweg 180, Wijchen. Volg de Wijchense Berg via Facebook, Instagram & Tiktok