Winactie Wijchen centrum

Winactie 2024 centrum Wijchen - Wijchen=

Winactie Wijchen centrum

19-02-2024

Doe mee aan de fantastische winactie in het hart van Wijchen! Vanaf donderdag 22 februari tot en met donderdag 21 maart 2024 heb je de kans om te winnen! Bij elke besteding van €10,- ontvang je een lootje, dus hoe vaker je winkelt, hoe meer kansen je hebt om te winnen!

🛍️ Let op de poster bij de deuren van de deelnemende winkels en horecazaken in het centrum van Wijchen. Hier zie je precies waar je jouw lootje kunt bemachtigen!

🎁 Vergeet niet je lootje in te leveren! Zoek naar de blauwe tonnen die verspreid zijn in de straten van Wijchen en deponeer je lootje voor een kans om te winnen.

🏆 Elke donderdag is het tijd voor de trekking en elke vrijdag is de bekendmaking van de winnaar! Maak wekelijks kans op een Wijchen= Cadeaukaart ter waarde van €50,-

🌟 Maar dat is nog niet alles! Elke week maak je ook kans op een Wijchen= Cadeaukaart ter waarde van €100,- + een goodiebag!

📍De locaties van de 9 blauwe tonnen waarin de lootjes kunnen worden gedeponeerd:

  • Spoorstraat: Hoop Keukengemak & HEMA
  • Touwslagersbaan: HEMA & Expert Wijchen
  • Marktpromenade / Europaplein: Prikkers & Hans Anders
  • Burchtstraat: Eyewish & Joepiedoe
  • Markt: Gezondheidswinkel De Kroon & Bufkes

Mis deze kans niet om geweldige prijzen te winnen en te genieten van alles wat het centrum van Wijchen te bieden heeft! De winnaars worden vrijdag bekend gemaakt op onze social media kanalen en ontvangen ook een mailtje / telefoontje van ons.