Winkels in Wijchen

Gevarieerd winkelaanbod in Wijchen centrum
Binnen het autovrije centrum van Wijchen, met gratis parkeren nabij de winkelstraten, is het geweldig winkelen. Het aanbod is zeer gevarieerd. Naast filialen van de bekende winkelketens zijn er ook tal van speciaalzaken, waarbij je terecht kunt voor de nieuwste mode, lingerie, sieraden, maar ook voor drogist artikelen, noten, wijn, boeken, lifestyle en nog veel meer. In de Wijchense winkelstraten is het goed vertoeven. Bezoekers komen dan ook graag geregeld terug. Het gevarieerde aanbod maakt het centrum van Wijchen aantrekkelijk. Een dorp met stadse allure!

Dagelijkse boodschappen

In het centrum bevinden zich 2 reguliere supermarkten, een internationale en een halal supermarkt. Verder bevinden zich in het centrum een groenteboer, slagerij, visboer, bakker, poelier, kaas-, wijn- en notenspecialisten.

Cadeau nodig?

Op zoek naar een mooi cadeau? Of het nu persoonlijk is of iets unieks, in Wijchen kun je terecht bij een van de vele giftshops of speciaalzaken. Voor ieder wat wils. Van sieraad tot bloemen en alles daartussenin.

Shop till you drop!

Als modeliefhebber kun je in Wijchen je hart aardig ophalen. Het aanbod is divers en bestaat uit zowel herenmode als dames- en kinderkleding. Daarnaast zijn er verschillende schoenenzaken en is er aan tassen en andere modeaccessoires geen gebrek.